Voetbaldagen

Inloggen Menu App (1.17.0)
Voetbaldagen maakt gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden. Door deze website te bezoeken en/of de applicatie te gebruiken stem je in met het gebruik hiervan.

Showcase van Voetbaldagen

Onze webapplicatie

Voeg eenvoudig spelers en kaderleden toe aan je editie middels de vriendelijke formulieren. Slechts enkele velden zijn verplicht om in te vullen, maar het systeem is zo compleet mogelijk zodat je (indien jij dat wenst) ook aanvullende informatie kunt opslaan zoals kledingmaten, naam van de vereniging et cetera.

Of kies ervoor om meerdere spelers of kaderleden middels de importeer formulieren toe te voegen. Hiermee importeer je in een handomdraai jouw spelers of kaderleden vanuit bijvoorbeeld CSV of Excel bestanden.

Exporteer lijsten van spelers of kaderleden met de velden die je in het overzicht wenst op te nemen.

Heb je een lijst nodig om kenbaar te maken in welke groep de spelers zitten? Dan exporteer je alleen de namen en groepen, zodat privacy gevoelige informatie zoals de geboortedatums niet openbaar gemaakt worden.

Onze tovenaar deelt de spelers in slechts een paar seconden in op leeftijd.

Voeg eenvoudig onderdelen toe aan je editie. Toernooivorm of juist niet? Geen probleem. Het formulier loost je vanzelf door de vele mogelijkheden.

Wens je een individueel toernooi? Ook dat is mogelijk. Het systeem genereert elke wedstrijd andere teams, waarbij wij er ook rekening mee houden dat bij ongelijke teams niet telkens dezelfde spelers 'buitenspel' staan.

Voor onderdelen waarbij je alleen specifieke waardes accepteert, kun je direct alle mogelijke keuzes opgeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan of de corvé correct is uitgevoerd.

En heb je ook al eens gedacht aan de registratie van de aanwezigheid of een cijfer voor discipline?

Natuurlijk hoeven niet alle onderdelen mee te tellen in de punten- of scoretelling. En misschien wil je een onderdeel juist zwaarder mee laten tellen. Ook dat stel je zelf in in het formulier, zodat je een eigen mix van onderdelen en punten-/scoretellingen creëert.

Wij hebben diverse presets alvast voor je klaar gezet. Daarmee stel je veelgevraagde onderdelen in een handomdraai samen.

En middels een druk op de knop exporteer je het complete programma van het onderdeel. (Of maak gebruik van onze gratis app, waarover je verderop meer ziet en leest.)

Benieuwd hoe de spelers presteren? Je maakt eenvoudig een export van alle spelers met daarbij de punten of score, op eenzelfde wijze als dat je andere gegevens exporteert van spelers.

Punten en scores

Naast het bijhouden van punten houden wij ook een unieke scoretelling bij.

De puntentelling is zoals je dat waarschijnlijk al kent; afhankelijk van of de speler wint, gelijk speelt of verliest krijgt hij/zij een aantal punten. Als de speler niet speelt, krijgt hij/zij ook geen punten.

In die laatste zin speelt eigenlijk juist het probleem. Stel je voor dat er een toernooi wordt gespeeld over 5 wedstrijden per team;
- Speler A wint de eerste wedstrijd en speelt de tweede wedstrijd gelijk = 4 punten uit 2 wedstrijden
- Speler B wint de eerste wedstrijd en staat de tweede wedstrijd 'buitenspel' = 3 punten uit 1 wedstrijd
Puur kijkend naar punten wint speler A het onderdeel. Maar is dat ook zo eerlijk? Want speler B daarentegen heeft een hoger aandeel van de punten die hij/zij kon halen behaald.

Door een score toe te kennen, heeft iedereen even veel kans om bovenaan te eindigen. Voor het voorbeeld hiervoor;
- Speler A behaalt 4 van de 6 punten uit 2 van de 5 wedstrijden = een score van 10
- Speler B behaalt 3 van de 3 punten uit 1 van de 5 wedstrijden = een score van 15
Kijkend naar de score wint speler B het onderdeel.

Onze app

Met één druk zie je een overzicht van de groep(en) waarin je bent ingedeeld.

In het overzicht van onderdelen zie je alleen onderdelen die voor jouw groep(en) of jezelf op dit moment van toepassing is. Je wordt dus niet overspoeld met onderdelen waar je nog of helemaal niets mee hoeft te doen.

In het overzicht van de wedstrijden zie je welke spelers in welk team zitten door op de team te klikken. Hier vul je ook snel en eenvoudig de uitslagen in, welke direct worden verstuurd naar onze server zodat eventueel verlies van data zo klein mogelijk wordt.

Voor onderdelen waarbij keuze opties zijn ingevuld helpt de app je bij het selecteren van een toegestane waarde.

Per indeling kunnen de teams vooraf bekeken worden. Op die manier kunnen kaderleden op voorhand eventuele wijzigingen laten doorvoeren, bijvoorbeeld als een team erg sterk of juist erg zwak lijkt te zijn.

Gebruik van de app levert ook nog eens vele voordelen op! Door de app te gebruiken in plaats van papieren formulieren;

  • bespaar je tijd, omdat kaderleden niet eerst het papieren formulier in moeten vullen en de uitslagen daarna nog in het systeem gezet moeten worden
  • voorkom je fouten, doordat de papieren formulieren niet nadien nog verwerkt moeten worden in het systeem
  • voorkom je het zoekraken van papieren formulieren
  • heb je geen last van regenachtig weer die het invullen en naderhand lezen van papieren formulieren bemoeilijkt
  • spaar je het milieu, want er hoeven minder (of zelfs geen) formulieren meer geprint te worden

Maak kennis met Voetbaldagen

Heb je ook interesse om gebruik te maken van Voetbaldagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een demo account en/of prijsopgave.